Alle voorzieningen onder één dak

't Zomerhuis is een geheel nieuwe, luxe en royaal opgezette groepsaccommodatie, en sfeervol aangekleed. Het biedt ruimte aan grote groepen met een maximum van 90 personen aan slaapgelegenheid. Door de gezellige indeling en inrichting is het uitermate geschikt voor ook kleinere groepen.

Onze accommodatie is volledig ingericht met ook veel extra's zoals een volledig ingerichte keuken (inclusief oven, magnetron en bedrijfsvaatwasser), vloerverwarming, minder valide toilet, audiovisuele apparatuur en een lift. Er zijn in totaal 13 ruime slaapkamers waaronder een slaapkamer met privé-sanitair. Een campingbedje, kinderstoel en badje worden op aanvraag voor u klaargezet.

Onze gelegenheid bevindt zich op onze camping de Oldemeyer. Dit betekent voor u dat  u gebruik kan maken van de faciliteiten die onze camping rijk is. Zo bieden wij bijvoorbeeld de ruimte om te zwemmen en voor sport en spel (voet- en volleybalvelden). Voor de kinderen zijn er de diverse speelveldjes en naast de groepsaccommodatie staat een groot springkussen. 

Wij zijn geschikt voor een breed publiek en verschillende doeleinden. Bent u dus op zoek naar een leuke locatie voor een familiereunie of een kamp voor kerk of sportvereniging dan bent u bij ons aan het juiste adres. Heeft u ergens vragen over of twijfelt u of iets aanwezig is, laat het ons weten en wij beantwoorden graag uw vragen. Ook denken wij graag mee over de invulling van uw weekend wat betreft activiteiten en/of catering.