Directe omgeving

Het Overijssels Vechtdal Onze groepsaccommodatie bevindt zich in een prachtige omgeving met heidevelden, bossen, de meanderende rivier de Vecht, zandverstuivingen en oude brinkdorpen. U kunt zich heerlijk ontspannen door een lange wandeltocht te maken of juist actief in te spannen. Wat dacht u bijvoorbeeld van kanoen op de Vecht of lekker mountainbiken in het staatsbos de Oldemeyer? Er zijn genoeg mogelijkheden om met een groep een dag actief door te komen. Geinteresseerd? Kijk bij de arrangementen of bel voor meer informatie.

Hardenberg 

De stad Hardenberg ligt op zes kilometer afstand van de groepsaccommodatie. Deze stad bied een gezellig centrum met verschillende terrasjes en winkels. Maar er zijn ook leuke restaurantjes waar u heerlijk kan eten. U kunt er dan ook alles vinden wat u nodig hebt. 
 
Attractieparken e.d.

Er zijn verschillende uitvalsmogelijkheden als het gaat om amusement. Zo kunt u naar het atractiepark Slagharen, Giga Konijnenhol, Plopsaland Dalen of de dierentuinen in Emmen of Nordhorn. U kunt ook de tuinen van Mien Ruys in Dedemsvaart of de watertuinen van Ada Hofman in Loozen gaan bekijken.