Gastenboek

Anja Alblas - van Wijk ~ 13 t/m 16 oktober 2017
Wij gaan met onze familie al 24 jaar in oktober en inmiddels met 50 personen een familieweekend weg. Dit is voor groot en klein elk jaar weer hét evenement. Dit jaar waren we in de Oldemeijer dat we al in 2015 hadden gereserveerd. Volgens onze familie de mooiste accommodatie ooit. We hadden erg mooi weer. Ja zelfs weer voor zomerkleding. We hebben het erg naar ons zin gehad in/en buiten de accommodatie alsmede genoten van de mooie omgeving.
Daardoor hebben we besloten om voor 2019 de accommodatie nogmaals te reserveren.
Het is alleen wel jammer dat de accommodatie € 300,00 duurder is geworden. Nu moeten we meer gaan sparen. Maar dat neemt niet weg dat het toch een hele mooie en vooral praktische accommodatie is. Groetjes familie van Wijk

Adriaan ~ 6 t/m 8 oktober 2017
We hebben een heel geslaagd weekend gehad met een jeugdgroep van 75 personen. Nette accommodatie met een ruime zaal in een mooie omgeving met veel mogelijkheden voor activiteiten!

Sarah-Lotte Kartner ~ 2-10 t/m 4-10
Wij hebben een fantastisch verblijf gehad in jullie accomodatie.
Volgend schooljaar komen we dan ook graag terug en hopen dat het zwembad dan op is met een lekker zonnetje :)

Hartelijke dank voor het meedenken en tips voor onze doelgroep.

Vriendelijke groet,


Sarah-Lotte Kartner

Femke ~ 30-08-01-09
Al weer het tweede jaar op rij dat wij vertoeven op deze prachtige kamplocatie. Wij zullen ons introductiekamp volgend jaar zeker weer op deze locatie organiseren!
PR-Commissie Opleiding Logopedie Hogeschool Utrecht

hannelore ~ mei 2017
Hallo

Zowel de leerkrachten als onze leerlingen hebben volop van de midweek genoten.
Het verblijf had alles wat we nodig hadden:
- super zwembad, springkussen, speelweiden, voetbalveld, ... ==> ideaal voor onze leerlingen
- het groepshuis was ook af: zeer proper, overzichtelijk, veel plaats, gezellige sfeer, mooie verdeling van kamers, fijne toog waar de leerlingen elke avond cafémomentje hadden, goed uitgeruste keuken, nette douches, ...

Een dikke pluim, dankzij jullie hebben we een onvergetelijke vakantie opzitten!


Chiel en Pia Kievit ~ 23 tot en met 27 december
Met kinderen en kleinkinderen hebben we feestelijke dagen doorgebracht in het Zomerhuis. Deze accommodatie is van alle gemakken voorzien. Alles is gezellig en praktisch ingericht. De keuken voldoet aan alle wensen. De slaapzalen, toiletten en douches zijn keurig.
De familie Zomer is zakelijk, hartelijk en ten allen tijde bereidt voor advies en hulp. Zelfs de kerstboom uit de kantine mocht voor de gezelligheid naar het Zomerhuis gebracht worden. We zien terug op een fijne afwikkeling wat betreft de financiële kant van deze feestdagen.

G. Bos ~ 30-9 / 2-10
Weer een leuk weekend gehad. mooie omgeving, mooi weer en een prachtig logeeradres. Alles was netjes en goed verzorgd. We komen zeker terug.

Praktijkschool Uithoorn ~ 20 t/m 23 september 2016
Evenals voorgaande jaren hebben we weer ontzettend genoten van deze geweldige locatie voor ons brugklaskamp. De gastvrijheid van de medewerkers en de prettige omgang met campinggasten was weer als vanouds.

Karlien ~ 12, 13, 14 September
Namens het Alfa-college, opleiding Dienstverlening - Hardenberg, zijn we erg tevreden over de kamplocatie. Goede voorzieningen, luxe ruimtes en prettig contact met medewerkers van de camping.
We hopen snel terug te komen!

Groet, team Dienstverlening - niveau 2

Hendri ~ 30-09-2016 tot 31-09-2016
Super schoon, relaxte eigenaren en echt berekend op een grote groep mensen. Je kunt zien dat ze zich verplaatsen in de gasten en datgene klaarleggen of faciliteren wat gasten nodig hebben. Niks op aan te merken dus!

Rob ~ 30-05-2016 tot en met 02-06-2016
Voor onze school (VSO ZMLK de Heldring) was het een zeer prettig verblijf. Veilige omgeving. Rustig. En we hadden zeer mooi weer! De kamers zijn prima en de groepsruimte perfect. Voor ons was er genoeg te doen in de omgeving. Zoals het zwembad en het meer. Ook Hardenberg is goed te doen. Een aanrader!

Susan Schiphorst Jac p Thijsseschool ~ 25 tm 27 mei
Wederom hebben wij weer ontzettend genoten van ons verblijf in het zomerhuis! Zowel kinderen als begeleiding hebben het fantastisch gehad. Wij zullen dan ook als de gelegenheid daar is graag gebruik maken van deze ontzettend mooie en fijne Locatie!


Lute-Geert ~ 10-13 mei
We hebben met de werkweek van onze school een geweldige tijd gehad. Het weer was heerlijk zomers, dus het oord deed zijn naam eer aan! Wat een mooi gebouw en supermooie slaapzalen. De leerlingen voelden zich er meteen thuis. De loungebanken, het grote veld, het zwembad, het was geweldig. De wifi deed het slecht, wat de leerlingen lastig vonden.. :) Geluidsinstallatie en beamer: top. De ontspannen en behulpzame houding van familie Zomer is erg prettig. Als het even kan, komen wij hier graag terug!

Joop ~ 8-4-2016 - 11-04-2016
Wij hebben een fijn gezinsweekend in het Zomerhuis gehad. Ook het feest dat we gegeven hebben was uitermate goed verzorgd qua eten.
Maar vooral hebben we als gezin genoten van elkaar en van de ruimte die de accommodatie biedt. Gelukkig hadden we ook nog eens mooi weer.

Lydia ~ 26-28 februari 2016
Wij hebben een prachtig weekend gehad in jullie mooi groepsaccomodatie. Heerlijke keuken met alles er in. Mooie grote koelkast en vriezer. Prachtige beamer en geluidsvoorziening. Bedankt familie Zomer.

Muziekvereniging Excelsior Bruchterveld ~ 13 tot 15 februari
Evenals in 2015 gebruik gemaakt van de prachtige locatie 't Zomerhuus.
Een ideale locatie voor een studieweekend. Zowel musiceren, eten en slapen alles in een gebouw.

Familie Veldkamp 60 personen ~ laatste weekend oktober van 2012, 2014 en 2015 !
Een super accommodatie. Zeer verzorgd, zowel de kamers, grote zaal, sanitair en de keuken.
Alles is ruimschoots aanwezig. Heerlijk sportveld. En prachtige omgeving.
Vriendelijk en behulpzame familie Zomer hartelijk bedankt!
Ja, wij hebben weer genoten hier en bevelen het andere families en grote groepen aan.

M Heij en Fam. ~ 19- 10 tot en met 23-10 2015
We hebben ons 50 jarig huwelijksjubileum gevierd in de herfstvakantie
met kinderen schoonkinderen klein en achterkleinkinderen. Totaal 43 pers.
groot en klein. in 't Zomerhuis. En het is ons uitsteken bevallen.
Pracht locatie, alle gemakken, aardige mensen, soepel overleg in afspraken
Onze kinderen dachten dat 51 jaar getrouwd toch ook wel bijzonder genoeg
is om weer daar te vieren, maar daar gaan we nog een nachtje over slapen

Mannen CGK ~ Weekend
We hebben een geweldig mannenweekend beleefd op deze prachtige locatie. Wat een mooie omgeving en wat een prachtige groepsaccommodatie. Zeer netjes, alles uitstekend voor elkaar. Goede slaapplekken.

Een echte aanrader voor grote groepen!

Familie Ruiter ~ 11-12-13 september 2015
Wij hebben ons familieweekend bij jullie doorgebracht en ontzettend genoten. Prachtige accomodatie is het met vooral het springkussen en het speelveld voor de deur was top. Alles netjes en schoon. Een klein dingetje zijn de behoorlijk harde matrassen op de bedden. Het merendeel van de mensen had ontzettend last van hun rug en omdat er een plastic hoes om het matras en kussen zit is het vrij warm in bed. Maar dat is ook wel weer overkoombaar hoor. We komen graag nog een keer terug bij jullie.

Natalie ~ 2 september t/m 4 september
Fantastische accommodatie van alle gemakken voorzien.

yvonne ~ 1-6-1015 tot 3-6-2015
Een prachtig verblijf, nieuw, schoon en voorzien van alle gemakken en meer.

jeugdkamp geref. kerk Winsum ~ 14 t/m 16 mei 2015
Wij hebben 3 dagen gebruik gemaakt van de groepsaccommodatie 't Zomerhuis op camping De Oldemeijer met een groep van 48 jongeren met 17 begeleiders. Het is ons uitstekend bevallen en we hebben direct weer geboekt voor volgend jaar.

Wat zo leuk is aan deze accommodatie is dat de grote zaal gezellig is ingericht met diverse hoeken (een lounge gedeelte, een gedeelte met eettafels en een bargedeelte met hoge tafels en barkrukken), de keuken is functioneel en de bovenverdieping bestaat uit een aantal slaapzalen met daarin ook weer een zitje. Voeg daar nog bij een echte pianovleugel, een prima geluidsinstallatie en een beamer met scherm en het plaatje is compleet.

Buiten is er een terras, een groot springkussen en een openluchtzwembad waar we gratis gebruik van mochten maken.

Ook van de voetbalvelden, de pannakooi en de volleybalvelden op de camping is optimaal gebruik gemaakt.

De omgeving leende zich uitstekend voor een nachtspel op de zandvlakte even verderop en in de bosrijke omgeving konden we prima geocachen.Kortom: wij kunnen elke jeugdvereniging aanbevelen om eens een keer gebruik te maken van 't Zomerhuis!

Erwin van der Linden - Operatie Mobilisatie ~ April 2015
Prachtige locatie, ruim, schoon, goede voorzieningen, schoon, super!

Gerrit & Hetty Laan ~ 1 tot 5 mei 2015
Wij hebben met kinderen en kleinkinderen ons 50 jarig huwelijksjubileum gevierd. We waren met 46 personen en op 4 mei (onze huwelijksdatum) kwamen daar nog 36 gasten (familie en vrienden) bij.
Geweldige accommodatie met voor elk wat wils. Kinderen konden naar hartenlust spelen (binnen en buiten). De voorzieningen (keuken/bar zijn geweldig). De grote zaal (mooi en groot) is niet echt gehorig, terwijl de slaapkamers aan alle wensen voldeden. De lift was erg prettig voor 2 personen (mindervalide en gehandicapte kleinzoon).
De familie Zomer verdient lof voor de ontvangst, de begeleiding en de afwerking. Super allemaal.
Van harte aanbevolen.

J.C.Visser-Mars ~ 10 -13 april j.l.
De accommodatie was weer perfect. We hebben genoten en komen zoals reeds gereserveerd in 2017 graag weer terug.

Annelies Sebregts ~ De Paasdagen 2015
Ik kan niet andes zegen dan dat het een super verblijf was.
Het huis was prachtig, mooi en schoon, grote keuken met meer dan genoeg materiaal.
Leuke bar en gezellige banken voor in de avonduren en meer dan genoeg tafels en stoelen voor het eten.
Buiten een heerlijk terras en genoeg te doen voor de kleintjes (speeltuintje en springkussen) de gezelligheid moet je zelf maken maar de accomodatie heeft daar zeker aan meegewerkt.
Bedank voor de goede zorgen en wie weet tot een volgende keer.

Anja ~ 27-30 maart 2015
Erg leuk weekend gehad. Ondankt het slechte regenachtig weer. Ook de kleine kindjes hebben zich prima
vermaakt. Lekker veel ruimte. De accommodatie zag er geweldig uit, erg gezellig ingericht, voor jong en oud. We komen vast nog wel eens terug.....

Fam van der Boom
We hebben het heerlijk gehad in jullie prachtige Zomerhuis!! Mooie accommodatie. Complimenten!

Familie van bommel ~ 29-12-2014 tot 1-1-2015
Wij gaan al meer dan 20 jaar met 24 vrienden weg met oud en nieuw. Inmiddels gaan er ook nog 28 kinderen mee. Het is altijd een hele uitdaging een goede lokatie te vinden maar hier hebben we het super gehad. Het ontbrak nergens aan. Boodschappen en vers brood werden gebracht. In het huis alles prima. Goede bedden en voldoende douches en wcs. Omgeving prachtig voor wandelen en klootschieten.
Wie weet wordt dit voor het eerst dat we nog een keer gaan met de hele club??

Familie Bos
Wat een geweldige accommodatie ,en zo compleet
we hebben genoten,van elkaar , het mooie weer ,de geweldige omgeving en de gastvrijheid .
Wij kijken met z,n alle als familie terug op een super weekend ,mede door jullie geweldige familiehuis .

Hartelijk dank en misschien tot ziens

Hans Slot
We hebben in het Zomerhuus ons 2 jaarlijks familieweekend gevierd met de fam. Slot. We zijn zeer tevreden over de accomodatie. Het is ruim, schoon en compleet. Niets te klagen. We hebben een super weekend gehad.

Familie van Geffen
We hebben een heerlijk weekend in het Zomerhuis gehad. Het is een prachtige accommodatie, echt van alle gemakken voorzien . Ook erg schoon en fris. Ook rondom het Zomerhuis is het heerlijk . Veel rust en ruimte . Het huren van de skelters was voor jong en oud een succes. Ook het volleybalveld en de speeltuinen zijn goed benut. En de gelegenheid om 's avonds een vuurtje kunnen maken is erg gezellig.
Kortom een plaats om naar terug te gaan.
Hartelijk bedankt voor uw gastvrijheid.
Familie van Geffen

Rob Wilderom
Een heerlijk weekend gehad in het Zomerhuis, voor de tweede keer zelfs.
De kans is erg groot dat het nog een keer plaats gaat vinden.
Wat een heerlijk huis en prachtige omgeving.

Hilde Telgenhof
Beste mensen,

Wat het zomerhuis doet met mensen hebben we tijdens ons weekend met vijftig vrouwen ervaren. De warmte van de zomer zon kreeg vorm in de ontmoeting met elkaar.
Het zomerhuis biedt alle voorwaarden. Er is een prachtig ingerichte groepsruimte met een gezellige zithoek. Er is ruimte voor stilte en ruimte voor spel en gesprek.
Voor het kijken van een film is er een beamer en voor de sportieve mensen onder ons staat er een geweldige tafeltennistafel. En dan niet te vergeten de geweldige keuken met prachtige keukenapparatuur voldoende werkruimte en sfeervol servies.
We hebben genoten van alles wat mooi is vorm gegeven en uitnodigt tot genieten.
Op de overloop met mooi ingerichte slaapruimtes en goede bedden is een lichtstraat gerealiseerd.
Je voelt je boven echt verbonden met buiten.
De robuuste aankleding en de zorgvuldige afwerking geven je een zonnig thuisgevoel.
Om het maar even zo te zeggen.
Met je hart in de zomer en de zomer in je hart ga je na een weekend in het zomerhuis blij weer terug naar daar waar je vandaan komt.

Fam de Goey
Ivm huwelijksjubileum waren wij een weekend in het Zomerhuis, Wij en onze (klein)kinderen hebben genoten van alles! De ruimte, de omgeving, de accomodatie, het was geweldig! Fam. Zomer hartelijk bedankt . Gr.

Het Middelpunt
We hebben een prima weekje gehad met 20 bijzondere kinderen en hun begeleiders. Verrassend was de akoestiek in de ruimte beneden. Je kon niet merken dat we er met 32 mensen bezig waren! Mooie slaapkamers!
Kortom, we komen nog een keer!

Navigators Zwolle
We hebben een ontzettend mooi vrouwenweekend gehad! Dankzij jullie op en top verzorgde locatie en alle luxe die deze locatie met zich meebrengt, verliep alles vlekkeloos! Een mooie plek die veel mogelijkheden biedt, zoals het verzorgen van diensten en workshops, maar ook sportieve activiteiten in de nabije omgeving.

Nogmaals bedankt!

Handbal vereniging HAVAS Almere
Wij willen de beheerders enorm bedanken voor deze mooie plek en super accommodatie!

De accommodatie is super opgezet en over alles is nagedacht.
Wij gaan al jaren met de Pasen op jeugdkamp maar dit is echt de mooiste en beste accommodatie die we hebben meegemaakt.
Wij zullen hier zeker nog een keer terug komen!
Nogmaals bedankt!

Laura Bleije
HAVAS

Arjan Gosker
Wij hebben met een groep van 40 jongeren van 15 en 16 jaar uit de Fonteinkerk (Zwolle) een super midweek genoten in het Zomerhuis. Veel ruimte en mogelijkheden voor activiteiten op en buiten de camping. De keuken is van alle gemakken voorzien en ook de slaapkamers...dit is wat anders dan een doorsnee Kampeerboerderij :-)
Als het even kan qua planning dan zijn we volgend jaar weer graag bij jullie van de partij. Bedankt!

Arjan Gosker

Michelle, Lisanne, Nymphe, Laura en Danique
Beste Loes en Gerard,
Voor ons als studenten 2e leerjaar Toerisme, was het erg spannend!
We mochten onze eigen reis organiseren en hebben daarvoor de provincie Overijssel tot ons gekregen. Na lang zoeken, zijn we op de website van \\\\'t Zomerhuis terecht gekomen en vonden het er allemaal prima uit zien. Nieuw, modern en vooral heel veel sfeer, dachten we aan de foto's op de website te zien.
Wat bleek toen we langskwamen om afspraken te maken, het is echt een mooie sfeervolle en moderne accommodatie.
We zijn erg goed ontvangen, en werden overal mee geholpen. Alles was tevens netjes schoon!
We hebben met onze groep van 30 man een prachtige week gehad, mede te danken aan de mooie accommodatie in Hardenberg.
Onze dank is groot, en we hopen dat jullie nog vele tevreden gasten zullen ontvangen in \\\\'t Zomerhuis.
Met vele vriendelijke groeten,

Michelle Jansen, Lisanne van der Veen, Nymphe Brekveld, Laura Noordink en Danique Schreur.
Graafschap College, Doetinchem
Opleiding Toerisme.

Jannie Kremer
Tijdens deze dagen hebben we mogen genieten van een keurig gebouw .Het gebouw is gezellig ingericht en snel om te bouwen tot eetzaal en daarna vergaderen.
Ook is er een goede geluidsinstallatie aanwezig en beamer.
Kortom een zeer geschikte locatie voor ons vrouwenweekend

hartelijk bedankt
Jannie Kremer

Central City Church
Wij hebben ontzettend genoten van onze tijd in 't Zomerhuis. De voorzieningen zijn echt uitmuntend en het is er heerlijk ruim en gezellig ingericht. De omgeving is perfect voor een weekendje weg met heel veel ruimte voor wandelingen in de prachtige natuur. En ook het contact met jullie was heel fijn. Bedankt!

Niek De Gooijer en Sanne
Op 7 september hebben wij onze bruiloft in het Zomerhuis gevierd. 's Middags met ongeveer 35 personen en \'s avonds ongeveer 175. Een erg mooie locatie waar je erg veel kanten mee op kan. Inrichten kon naar eigen wens en handig om gasten van ver boven te laten slapen.

Johan en Marloes
Op 14 september 2012 hebben wij onze bruiloft gevierd in het Zomerhuis!
Het was een geweldig feest en de locatie was top!!
We wilden een persoonlijk feestje dat bij ons pastte en dat is zeker gelukt!
We hadden de gelegenheid om de locatie zelf te versieren en mee te denken met de inrichting van bijvoorbeeld de tafels en dansvloer.
's Middags was de zaal gezellig ingericht om koffie met taart te eten. Later op de middag werden er tafels neergezet met een heerlijk uitgebreid buffet! We hebben gekozen voor een lopend buffet.
's Avonds was de zaal verbouwd met een dansvloer en genoeg statafels en zitplekken! Ook hier hadden wij als bruidspaar inspraak in, wat erg tof was!
Het Zomerhuis straalt warmte uit en is perfect voor een bruiloftsfeest!!
Wij kijken met heel veel plezier terug aan deze dag!!
Bedankt familie Zomer!! :)

Vrouwen Bergentheim/Bruchterveld
Met 75 vrouwen een fantastisch vrouwenweekend gehad. Dankjewel voor alle goede zorgen Fam. Zomer. We konden alles overleggen, jullie stonden altijd klaar voor ons. Prachtige lokatie met perfecte sfeer. Faciliteiten goed voor elkaar. We komen vast een keer terug. Een echte aanrader!!

Gieneke Hulleman
Nog steeds nagenietend van een prachtig weekend voor de vrijwilligers van Stichting Sprank. Wat zijn wij de familie Zomer dankbaar dat zij dit hebben mogelijk gemaakt. De vrijwilligers konden kosteloos een nachtje overnachten in deze geweldige accomodatie en het was allemaal perfect geregeld, echt super! Het gebouw straalt één en al gezelligheid en sfeer uit en alle voorzieningen zien er prachtig uit. De vrijwilligers voelden zich helemaal thuis, een teken dat de huiselijke sfeer voelbaar was! Nog steeds krijg ik mailtjes van vrijwilligers die aan het nagenieten zijn van dit weekend in 't Zomerhuis, het staat dan ook op een plek midden in de bossen, dus er was volop mogelijkheid om te fietsen en te wandelen, heerlijk! Al met al in één woord; geweldig, een absolute aanrader om een paar dagen er helemaal uit te zijn!
Hartelijke groeten,Gieneke Hulleman Coordinator Vrijwilligers Stichting Sprank

Emile Jager (vv Oeken) ~ Januari 2015
Een bijzonder prettig verblijf gehad in deze mooie accomodatie. De uitvalsbasis voor een trainingskamp met de volledige selectie van vv Oeken. De accomodatie is uitermate geschikt voor een grote groep. Keurig verzorgd, vriendelijke ontvangst en op locatie van alle gemakken voorzien. Een aanrader en zeker op de lijst om nog eens te gaan bezoeken.

Operatie Mobilisatie ~ Tussen kerst en oud en nieuw 2014
We hebben met de tieners weer een mooie tijd gehad in jullie groepsaccomodatie. Gezellige moderne inrichting. Echt een top locatie. Van alle gemakken voorzien. De keuken mooi ingericht. Wat mij ook opviel dat het zo schoon is. Alles is mooi nieuw maar zelfs na een jaar (wij waren er vorig jaar ook) zie je geen aanslag rondom kranen enz echt top! De accommodatie is ook goed te verwarmen.
We misten voor de afwas een plek waar je de vuile vaat in het rek kunt zetten en schone vaat kunt laten uitlekken/drogen. Op het aanrecht boven de machine is niet een opstaand randje om het water of vuiligheid wat tegen te houden. En het is dan wat krap dat je veel vaat hebt. En we misten dat we niet kunnen frituren.

Hartelijke groeten, Helena Bos