open dag was een groot succes

open dag was een groot succes

Wat een prachtige dag was het afgelopen zaterdag! De ingang van 't Zomerhuis was mooi versierd met een ballonnenboog. Total outdoor events uit Rheeze had het boogschieten klaargemaakt, ook de steppen en het sumo-worstelen ontbrak niet. Alle bezoekers konden actief aan de slag, ook het eigen recreatie-team ontbrak niet met schminken en een kleurplaat. Vanaf 10 uur kon iedereen komen, een kopje koffie met een plakje cake of koek was er voor iedereen.En wat zijn er veel mensen geweest, geweldig!  Campinggasten, vrienden, bekenden, relaties en omwonenden konden allemaal een kijkje nemen in 't Zomerhuis. De reacties waren zeer lovend, en iedereen was verrast over de ruimte, de luxe en de inrichting. Na de soep en de broodjes hamburger vond de officiële opening plaats door wethouder J. Janssen. Het prachtige naambord 't Zomerhuis werd onthuld onder grote belangstelling.

Daarna was het tijd om te klinken met een glas champagne! En hierna was er nog tijd om gezellig wat met elkaar te  praten, en het broodje hamburger was nog steeds in trek!

Wij willen bij deze u allen heel hartelijk danken voor al die belangstelling, de prachtige bloemen, planten, en alle andere attenties,  het was overweldigend!