Wie zijn wij

Camping de Oldemeyer is een familiebedrijf, in 1973 opgericht door onze ouders. Het begon met vijf hectare grond die de naam "de Oldemeyer" droeg, naar het gelijknamige strandmeer de Oldemeyer.

Wij verhuren caravans variërend van luxe chalet tot een eenvoudige stacaravan. Er zijn diverse ruime kampeerplaatsen met de nodige voorzieningen en twee ruime, goed voorziene toiletgebouwen. Ook twee wasserettes met wasmachines en drogers zijn aanwezig.

De camping bevindt zich op een prachtige locatie, grenzend aan het natuurgebied en staatsbos de Oldemeyer. Het ligt dichtbij het stroomgebied van de rivier de Vecht met zijn oude rivierarmen, karakteristieke dorpjes, heidevelden en zandverstuivingen. Vanaf de camping kunt u diverse wandel- en fietsroutes plannen.

Camping de Oldemeyer is een gezinscamping met een christelijke identiteit, dit houdt in dat wij de zondagsrust willen behouden. De kantine, kantoor, kampwinkel, zwembad en midgetgolfbaan zijn dan niet geopend.

In de mei-, zomer- en herfstvakantie worden er diverse activiteiten door een enthousiast recreatie-team georganiseerd voor jong en oud. voor alle leeftijden. Daarnaast zijn er in juni en september de 55+ weken met een gevarieerd programma.
 
Groepsaccommodatie 't Zomerhuis
Vanaf maart 2012 beschikken wij over een prachtige, sfeervol ingerichte, ruime en luxe groepsaccommodatie voor groepen tot en met 90 personen . 't Zomerhuis is geschikt voor familiereünies, scholen, vergaderingen, trainingen, conferenties, etc.

In de maanden juli en augustus is 't Zomerhuis ingericht als recreatieruimte. Daar vinden dan de meeste activiteiten van het recreatieteam plaats. In overleg is het mogelijk om de slaapkamers apart te huren, dit voor ouders die hun kinderen op de camping willen bezoeken of voor bv Pieterpad-wandelaars.

Wilt u meer weten of een keer een rondleiding in 't Zomerhuis of over de camping krijgen?

Dat kan op op alle werkdagen, van maandag tot en met zaterdag. De koffie is zo gezet.

Tot ziens, 

Gerard en Loes Zomer en team.